Voorstellingstickets Oerol vanaf dinsdag 28 mei te koop

Dinsdag 28 mei om 20.00 uur is de kaartverkoop van Oerol 2019 van start gegaan. Vanaf nu kunnen bezoekers voorstellingstickets kopen voor voorstellingen en Secret Garden Sessions. Hiermee geven zij hun persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vorm.

Wanneer?

Het tiendaagse festival vindt dit jaar plaats van 14 t/m 23 juni en laat bezoekers nieuwe horizonnen zien door middel van dans, beeldende kunst, theater, muziek en expedities. Tot nu toe zijn al 40.000 voorstellingstickets en 17.000 festivalbandjes verkocht voor Oerol 2019, mede vanuit de verkoop voor Vrienden van Oerol, die vorige week al van start ging. Hardlopers binnen de verkoop zijn de voorstellingen Lost Tango (Orkater / Via Berlin / Ragazze Quartet), Part-time Paradise (SKOFT&SKIEP / Tryater), Wij, de verdronkenen (WALPURGIS / BOT / Kloppend Hert) en de Secret Garden Sessions van Fuse en Ruben Hein.

Programma

Op de vernieuwde website is nu ook te zien wat er per dag op Oerol te beleven is. Verder is er de mogelijkheid om te filteren op bijvoorbeeld toegankelijkheid, locatie en beschikbaarheid. Op de pagina met het programma-overzicht kunnen bezoekers daarnaast ook het blokkenschema downloaden.

Festivalbandjes en dagverkoop 

Geen tijd om tickets te bemachtigen tijdens de kaartverkoop? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om tijdens de dagverkoop tickets aan te schaffen. Dit kan op festivalterreinen de Westerkeyn en de Betonning en in Ons Huis op West-Terschelling.

Daarnaast zijn veel programma-onderdelen toegankelijk met enkel een festivalbandje. Ook zonder voorstellingstickets valt er genoeg te zien en te beleven op Terschelling tijdens Oerol. Het festivalbandje geeft toegang tot meer dan 50 bands, 16 expedities, pop-up performances en talkshows. Tot en met 13 juni kosten festivalbandjes maar 26 euro.

All-in tickets

De All-in tickets zijn te koop tot 8 juni. 
Voor het eerst naar Oerol? Het festival maakt het bezoekers graag gemakkelijk door middel van een all-in arrangement. Daarmee zijn ze verzekerd van bootticket, huurfiets, campingplek en twee voorstellingstickets. All-in tickets zijn tot 8 juni verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.oerol.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *